top of page

Ayurvedische chakra massage

Ayurvedische chakra massage is een holistische therapie die zich richt op het in balans brengen van de energiecentra in het lichaam, ook wel chakra's genoemd. Tijdens de massage worden essentiële oliën gebruikt om de chakra's te stimuleren en in harmonie te brengen, waardoor fysieke, emotionele en spirituele welzijn bevorderd wordt.

 

Voordelen van ayurvedische chakra massage:

 • Energiebalans
  De massage helpt om de energie in het lichaam in evenwicht te brengen, waardoor blokkades worden opgeheven en de energie vrij kan stromen. Dit bevordert een gevoel van vitaliteit en welzijn.

 • Emotioneel evenwicht
  Door het in balans brengen van de chakra's kan de massage helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van emotioneel welzijn.

 • Verlichting van fysieke klachten
  Ayurvedische chakra massage kan helpen bij het verminderen van fysieke klachten, zoals spanning in spieren en gewrichten, omdat het de energieblokkades in het lichaam opheft.

 • Versterkt immuunsysteem
  Een gebalanceerd energieveld draagt bij aan een sterk immuunsysteem, wat helpt om ziektes te voorkomen en het algehele welzijn te bevorderen.

 • Spirituele groei
  De massage kan bijdragen aan een diepere spirituele verbinding en bewustzijn, omdat het helpt om de energiecentra in lijn te brengen met de hogere spirituele energieën.

 • Algeheel welzijn
  Door het harmoniseren van de chakra's en het stimuleren van de energiestromen, draagt de massage bij aan het algehele welzijn van lichaam, geest en ziel. Dit helpt om een gevoel van balans, rust en vreugde in het leven te ervaren.

Book a Service

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page