top of page

Ons Team

Wij zijn Reshma en Anisha, een verbonden zusterduo. Onze reis heeft ons zowel aan de zijde van degenen die hulp zochten als aan de kant van degenen die hulp verleenden, de transformerende kracht van psychische ondersteuning laten ervaren. Echter, we hebben ook de momenten gekend waarop traditionele psychische hulp tekortschoot.

In de wereld van de reguliere gezondheidszorg vonden we een deel van ons herstel, maar het was pas toen we Ayurveda en yoga daarbij omarmden dat het plaatje compleet werd. Onze gedeelde passie voor psychologie, Ayurveda en yoga leidde al snel tot diepgaande gesprekken, waardoor de wens ontstond om deze waardevolle kennis te delen met andere vrouwen die vastzitten in hun leven.

Door middel van psychologie streven we ernaar vrouwen inzicht te geven in hun eigen emoties, gedragspatronen en coping-mechanismen, terwijl we ook de oorsprong ervan verkennen. Psychologie reikt je de hand om het heden te begrijpen door terug te kijken naar het verleden.

Ayurveda en yoga bieden daarentegen een krachtige verbinding met het lichaam, een element waarin het westen vaak een scheiding ziet tussen lichaam en geest. In lijn met veel andere culturen en landen, willen wij het concept van heelheid omarmen.

 

Door weer in contact te komen met je lichaam, leer je niet alleen je eigen emoties en ervaringen te begrijpen, maar het helpt je ook om de ruimte te ervaren om deze emoties op een gezondere manier te uiten.

Surya Veda koestert de hoop je te begeleiden op een reis naar het ontdekken van je innerlijke zelf, waarbij we je aanmoedigen om jezelf te omarmen als een geheel, zowel in begrip als behandeling. 

20230829_201053_edited.jpg
bottom of page