top of page
iStock-465420656.jpg

Voor wie

In het leven worden we allemaal wel eens geconfronteerd met uitdagende tijden of momenten waarin het voelt alsof we het even niet meer weten. Deze periodes kunnen gepaard gaan met allerlei emoties, spanningen en onzekerheden. Wanneer dit echter langer blijft aanhouden of als het verergert, kan er sprake zijn van een zodanige lijdensdruk dat het goed is om professionele hulp te vragen. Bij Surya Veda staan we klaar om je te ondersteunen en naast je te staan in dit moeilijke maar waardevolle proces.

Surya Veda is ervoor vrouwen
met psychische klachten

Veelvoorkomende klachten waarin je je mogelijk kan herkennen, waar je voor terecht kan bij Surya Veda :

  • Stress en spanning: Het ervaren van overmatige druk, onrust of gespannenheid, vaak als reactie op verschillende levensomstandigheden.

  • Angst en bezorgdheid: Ongemakkelijke gevoelens van angst, zorgen, of piekeren die soms de overhand kunnen nemen.

  • Somberheid: Perioden van neerslachtigheid, gebrek aan energie, interesseverlies.

  • Laag zelfbeeld: Twijfel aan eigenwaarde, negatieve zelfpraat en onzekerheid over jezelf.

  • Verwerkingsproblemen: Moeite met omgaan met verlies, trauma, of ingrijpende levensveranderingen.

  • Emotionele onbalans: Buitenproportionele emoties, stemmingswisselingen of gevoelens van innerlijke onrust.

  • Spanningsgerelateerde lichamelijke klachten: Lichamelijke symptomen zoals spierspanning, hoofdpijn, vermoeidheid en slaapproblemen die verband houden met stress.

  • Stressklachten als gevolg van een zwangerschap en/of bevalling: de aanpassingen aan fysieke, emotionele en sociale veranderingen, zorgen over de gezondheid van de baby, veranderingen in je dagelijkse routine en de druk van nieuwe verantwoordelijkheden kunnen leiden tot stressklachten.

Wij bieden geen crisiszorg. Indien er sprake is van psychoses, eetproblematiek, verslavingsproblematiek of (ernstige) suïcidaliteit is het dringende advies om een doorverwijzing te vragen naar de specialistische GGZ. 

bottom of page